Hirdetés

Fuck To The Music

mindenféle kényelmetlen ügyek gyüjtőhelye. szemét zenék, még szemetebb helyesírás meg minden ami csak egy igazi dél pestinek nem kellemetlen. kéthetente videoval!

Keresés

Friss topikok

  • Creative destruction: Nyugodjék békében! (2013.10.27. 21:27) RIP Joe Morello
  • tenshinotamago: ha van rá igény, feltöltöm és megosztom diablo teljes "ha befuttat a warner" című albumát, melyen ... (2013.08.29. 10:01) A béjgyijkosh!
  • karosszékely: Egyszer régebben végigolvastam. Tény, hogy vannak benne jó poénok, de összességében azért fárasztó... (2011.03.08. 23:05) Stooges rider
  • Case: @báró Leopold: Még csak belenéztem az elsõ részbe, de ez nagyon durva... Meg ezek után jobban érhe... (2011.03.02. 12:21) tehetségkutatás
  • kékdelfin: Jó egészséget Henry Lawrence Garfield!! (2011.02.14. 14:12) Boldog 50. születésnapot Henry Rollins

2009.10.23. 13:00 | fucktothemusic

péntek-szombati program

Szerdán Goth-Trad-ot láttam vendégül a Rewind-nak köszönhetően. Sajnos kicsit későn készült el a beharangozó video, de aki akar egyet nyeríteni tegye meg utólag: 

 

 

Ma pedig a zseniális Kovács Kati koncertjére látogatunk el forgatni. Emlékszem amikor Suhaid barátom megkért hogy mondjak róla pár mondatot amit gondolok, viszont nem nagyon tudtam mit mondani azon kívül, hogy atom énekesnő illetve hogy kamázom, a nyílvánvaló generációs különbség végett. Azóta túl vagyok egy mix-en, illetve az utóbbi idők egy legjobb beszélgetésén vele, ami átpattintott a lelkes rajongók táborába.

Suhaid barátom hozzám fordult amikor pólót kellett nyomatni az esit bálhoz. A színeket sikerült eléggé atomra megkeverni/párosítani, így pl. világos kék póló kontra élénk piros szín látványa élőben olyan mint amikor beüt a meszkalin :-D


Egyébiránt had ajánljam figyelmetekbe Kamil barátom szombati koncertjét Koonda Holaa néven az Instantban. Vele életemben akkor találkoztam előszőr amikor Otto-val a belga Dour fesztiválon játszottunk, és megjelent mint Dj Urine haverja, aki hamar megkapta a színpadon a posztját,:ő lesz az aki a krokodilmaszkban feljön pár percre sétálgatni a színpadra a buli alatt. Valamit félreérthetett, mert ehez képest végig a színpadon volt és bólogatott közöttünk de ez így talán még nagyobb poén volt mivel konkrétan hangszer közelében sem volt a 1.5 óra alatt :-D

Most szólóban érkezik egy szál gitárral mint Koonda Holaa sok effektpedállal, meg csudálatos énekkel kísérve gitárjátékát, singer-songwriter kategóriában alkotva.

Balról jobbra dour begombázott cápaánusz egység: Esperanza, Dj Urine, Otto, Kamil, Én mint 666 Cent.
 

Itt egy video kedvcsinálónak. A koncert ingyenes és 8-10ig tart ( szigorúan lesz véve a csendrendelet miatt )! Goth-Trad mellesleg vízum para végett itt nyomul pesten jövő péntekig, ha bárki tud vmi házibulit, halotti tort, vagy bármi egyéb pörgést, amit feldobhatna, szóljatok.

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fucktothemusic.blog.hu/api/trackback/id/tr281469423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Subba Daddy 2009.10.24. 18:10:47

nekem ezt a qualitonst még a Káosz Kapitány mondta kb egy éve, csak a Cinivel

:D

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.10.26. 01:57:40

Hoppá, azt hallottam, hogy G-T a K2-es Dub Phase cuccra beugrott játszani, de azt nem tudtam, hogy miért ragadt itt. Ha esetleg lesz még valami party ahol felbukkan a pult mögött, arról lehet majd tudni valahonnan? :)

fucktothemusic 2009.10.26. 10:51:01

@Subba Daddy: cini kissé nehéz eset volt, ezért nem jött össze :-) mondjuk én csak a gombás szám miatt sajnálom. az nagy lenne egyszer cinivel együtt énekelni :-D

fucktothemusic 2009.10.26. 10:52:05

@Case: itt a blogon rögtön betolom. ez azért nem lett bírva, mert már nem voltam gép előtt mire kiderült, hogy nyomja
süti beállítások módosítása