Hirdetés

Fuck To The Music

mindenféle kényelmetlen ügyek gyüjtőhelye. szemét zenék, még szemetebb helyesírás meg minden ami csak egy igazi dél pestinek nem kellemetlen. kéthetente videoval!

Keresés

Friss topikok

  • Creative destruction: Nyugodjék békében! (2013.10.27. 21:27) RIP Joe Morello
  • tenshinotamago: ha van rá igény, feltöltöm és megosztom diablo teljes "ha befuttat a warner" című albumát, melyen ... (2013.08.29. 10:01) A béjgyijkosh!
  • karosszékely: Egyszer régebben végigolvastam. Tény, hogy vannak benne jó poénok, de összességében azért fárasztó... (2011.03.08. 23:05) Stooges rider
  • Case: @báró Leopold: Még csak belenéztem az elsõ részbe, de ez nagyon durva... Meg ezek után jobban érhe... (2011.03.02. 12:21) tehetségkutatás
  • kékdelfin: Jó egészséget Henry Lawrence Garfield!! (2011.02.14. 14:12) Boldog 50. születésnapot Henry Rollins

2010.11.04. 08:30 | fucktothemusic

fotósorozat

Megannyi turné, miegymás előtt / között / után végre találtam kis időt, hogy foglalkozzak a bloggal is. Az utóbbi pár hónapban megjártam az államokat, japánt, meg európát szelem egy ideje kis megszakításokkal. Ezen utakon készített fotókat fogtok látni összevissza publikálva, némi kommentárral. Kedves fotós szakemberek. Ezeket a képeket, egy rémrossz kis casio fényképezővel készítettem, tudom, hogy szar a minőség, de ez nem feltétlenül érdekel :) 

 

íme akkor a nyitó kép. 

Ez volt a 3.ik kép amit a fényképezővel készítettema file nevéből itélve, miután rátaláltam a kortárs állóképrögzítés non plus ultrájára, utazásaim hű fegyverhordozójára, a Casio Exilim tipusú gépére. A vásárlás legjobb része az volt, hogy gondolná az ember, milyen fasza olcsó lehet gépet venni japánban... Nos, elárulom az a kis extra pénz esetleg ami fentmarad, mindenképp megéri az extra befektetést, ugyanis a menü japánból angolra történő átváltása a mai napig nem történt volna meg, ha nem haverkodok össze egy ausztrál csókával aki tudott japánul. 2 a japánok a 110 V-ot élik. 

Sokan kérdezték milyen volt japán! Válaszom egyszerű: BAZIFASZA!

 

ps: a kép Osaka-ban készült, a hotelemtől 1 utcára, hotel utcája majd jön holnap :)

Címkék: a inspiráció még egy adag előtte megyek sajtot faszba pálpusztai romaba bedöngölök leolcsózott gyanánt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fucktothemusic.blog.hu/api/trackback/id/tr312420510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása